Sanitair en badkamers

Goed werkend sanitair en badkamers die niet alleen mooi maar ook functioneel zijn, beginnen met goed leiding- en rioolwerk. De vakmensen van Chique Wonen hebben jarenlange ervaring in loodgieterswerk, het aanleggen van water- en gasleidingen en riolering. Zij zorgen ervoor dat de basis van uw badkamer, toilet of andere zogenaamde ‘natte groep’ piekfijn in orde is.

Toiletten, douches & baden
Nadat de basis voor uw sanitair is gelegd, plaatsen wij het sanitair van uw keuze. Een hangende toiletpot, een bubbelbad, een designradiator, een wastafel die prachtig is weggewerkt in een gloednieuw badkamermeubel… Wij zorgen ervoor dat alles keurig wordt geplaatst en degelijk wordt aangesloten. Ook voor tegelwerk en de punten op de i die bij de afwerking horen, regelen wij graag voor u.

Complete verbouwing badkamer
U kunt bij Chique Wonen de basis van uw badkamer laten aanleggen, maar ook indien er een verbouwing bij komt kijken, bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een nieuwe aanbouw realiseren voor uw badkamer en toilet.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op om na te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Chique Wonen Loodgieters

___________________________________

Ook voor duurzame loodgietersoplossingen bent u bij Chique Wonen Loodgieters aan het juiste adres. We combineren kwaliteit met uiterlijke exclusiviteit. Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd tot in perfectie!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button