Vloerverwarming

De naam vloerverwarming spreekt voor zich: verwarming vanuit de vloer. U kunt vloerverwarming gebruiken als bijverwarming zodat u nooit koude voeten heeft. Maar wist u dat u vloerverwarming ook als hoofdverwarming kunt gebruiken? Doordat het hierbij gaat om stralingsverwarming over een groot oppervlak, worden de ruimtes in uw huis ook zeer efficiënt en gelijkmatig verwarmd. Chique Wonen Loodgieterswerk kan de mogelijkheden voor vloerverwarming bij u thuis nagaan en uiteraard kunnen wij ook volledige vloerverwarmingssystemen installeren. Na installatie van een volledig systeem zorgen wij tevens voor een goede afwerking van uw vloer.

Voordelen van vloerverwarming
Vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte doordat er een groter stralingsoppervlak is met een relatief lage temperatuur. Hierdoor blijft ook de luchttemperatuur lager. Doordat een lagere luchttemperatuur al volstaat voor een comfortabel gevoel stookt u minder. De verwarming vindt regelmatiger plaats. Als u vloerverwarming gebruikt als hoofdverwarming heeft u een enorme ruimtewinst doordat er geen radiatoren nodig zijn. Naast verwarmen kunt u, indien dit in uw systeem is ingebouwd, ook koelen met behulp van een koelmachine of warmtepomp, of met water uit de diepere ondergrond.

Chique Wonen Loodgieters

___________________________________

Ook voor duurzame loodgietersoplossingen bent u bij Chique Wonen Loodgieters aan het juiste adres. We combineren kwaliteit met uiterlijke exclusiviteit. Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd tot in perfectie!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button